timeavbestilling & flytting

- Timeavbestilling eller flytting av timen må skje 48 timer før avtalt tid. 

Vente tid til å få ny time er ca. 7 dager.

Les mer info om time avbesting/flytting på:-

https://www.beautikk.no/time-bekreftelse

søndager & helligdager

Avtaler på søndager og helligdager.

- Alle tjenestene koster ekstra 50% av tjeneste pris. 

Dette inkluderer ekstra tjenester også. (neglepynt osv)

påføringstid

Vakre negler tar tid og tålmodighet. Tiden for påføring er et estimat og varierer . Det kommer rett og slett an på kundeforespørsler og hvor mye arbeid som må til for å få et prefekt resultat. 

påfyll/bytte gellakk

Fylling av ettervekst kommer an på deg som kunde. Alle typer negler/tjenester kan vare svært lenge med riktig behandling, men jeg anbefaler at du fyller igjen etterveksten eller bytte gellekk innen 3-4 uker.

hard gel /polygel

Et gel system som påføres på naturlige negler i flytende/tykk form og hardes i en UV lamp. Tjenesten inkluderer rengjøring av neglene og neglebånd, klipping/forming og neglebyggning med forlengelser.

myke gel forlengelser

Et nytt myk-gel system som kommer med ferdige laget 100% gelenegler, utviklet for å påføres med en flytende myk gel. Sammen sikrer dette langvarig heftelse til naturlige negler i 4+ uker. Nytt sett hvergang!

negle forsterkning

Dette inkluderer regngjøring av neglene og neglebånd, forming/clipping av negler og negle forsterkning av hard gel/polygel på korte/lange naturlige negler uten forlengelser.

gellakk manikyr

& cover base gel

Både gellakk & cover base forsterker naturlige negler. Base gel er et nytt gel system som forsterker naturlige negler mye mer enn gellakk. Base gel kan også påføres på naturlige negler på opp til 4mm mens gellakk påføres på opp til 1.5mm i lengde.