Wave

Nyttig Info

Litt mer info om produkter og hvordan Beautikk oppretter salongen generelt.

timeavbestilling & flytting

Timeavbestilling eller flytting av timen må skje 48 timer før avtalt tid. 

Vente tid til å få en ny time er ca. 1-4 uker (Det avhenger av årstiden)

søndager & helligdager

Vi holder det stengt på søndager og helligdager og holder det åpent kun ved nødvendighet.

påføringstid

Vakre negler tar tid og tålmodighet. Tiden for påføring er et estimat og varierer . Det kommer rett og slett an på kundeforespørsler og hvor mye arbeid som må til for å få et prefekt resultat. Sørge for at du ha god tid når du kommer på timen.

påfyll/bytte gellakk

Fylling av ettervekst kommer an på deg som kunde. Alle typer negler/tjenester kan vare svært lenge med riktig behandling. Anbefalt og standard tid til å fylle etterveksten eller bytte gellekk er innen 3-4 uker.

hard gel /AKRIL gel

Et gel system som påføres på naturlige negler i flytende/tykk form og hardes i en UV lamp. Tjenesten inkluderer rengjøring av neglene og neglebånd, klipping/forming og neglebyggning med forlengelser.

myke gel forlengelser

Et nytt myk-gel system som kommer med ferdige laget 100% gelenegler, utviklet for å påføres med en flytende myk gel. Sammen sikrer dette langvarig heftelse til naturlige negler i 4+ uker. Nytt sett hvergang!

negle forsterkning

Få dine egne naturlige negler forsterket. Inkluderer rengjøring av neglene og neglebånd, forming/clipping av negler og negle forsterkning av hard gel/polygel på korte/lange naturlige negler uten forlengelser.

gellakk manikyr

& cover base gel

Både gellakk & cover base forsterker naturlige negler. Base gel er et nytt gel system som forsterker naturlige negler mye mer enn gellakk. Base gel kan også brukes å forlenge  naturlige negler  opp til 4mm mens gellakk påføres kun på naturlige negler.