Wave

Neglepynt / Design

Litt mer info om produkter og hvordan Beautikk oppretter salongen generelt.

timeavbestilling & flytting

Timeavbestilling eller flytting av timen må skje 48 timer før avtalt tid. 

Vente tid til å få ny time er ca. 7 dager.

søndager & helligdager

Vi holder det stengt på søndager og helligdager og holder det åpent kun ved nødvendighet.

Alle tjenestene koster ekstra 50% av tjeneste pris. 

Dette inkluderer ekstra tjenester også. (neglepynt osv)

påføringstid

Vakre negler tar tid og tålmodighet. Tiden for påføring er et estimat og varierer . Det kommer rett og slett an på kundeforespørsler og hvor mye arbeid som må til for å få et prefekt resultat. Sørge for at du ha god tid når du kommer på timen.

påfyll/bytte gellakk

Fylling av ettervekst kommer an på deg som kunde. Alle typer negler/tjenester kan vare svært lenge med riktig behandling. Anbefalt og standard tid til å fylle etterveksten eller bytte gellekk er innen 3-4 uker.

hard gel /AKRIL gel

Et gel system som påføres på naturlige negler i flytende/tykk form og hardes i en UV lamp. Tjenesten inkluderer rengjøring av neglene og neglebånd, klipping/forming og neglebyggning med forlengelser.

myke gel forlengelser

Et nytt myk-gel system som kommer med ferdige laget 100% gelenegler, utviklet for å påføres med en flytende myk gel. Sammen sikrer dette langvarig heftelse til naturlige negler i 4+ uker. Nytt sett hvergang!

negle forsterkning

Få dine egne naturlige negler forsterket. Inkluderer rengjøring av neglene og neglebånd, forming/clipping av negler og negle forsterkning av hard gel/polygel på korte/lange naturlige negler uten forlengelser.

gellakk manikyr

& cover base gel

Både gellakk & cover base forsterker naturlige negler. Base gel er et nytt gel system som forsterker naturlige negler mye mer enn gellakk. Base gel kan også brukes å forlenge  naturlige negler  opp til 4mm mens gellakk påføres kun på naturlige negler.